Хотел Евелина Палас 4*

Локација : 1000 м. од жичарницата
Наоѓајќи се на 100 м. од центарот на градот, на своите гости им нуди топла и удобна атмосфера. Во склоп на хотелот има спорт бар, лоби бар, класичен ресторан, пријатно место каде што може да го одржите вашиот бизнис ручек или романтична вечера.
СПА Центар : внатрешен базен со детски кат, сауна, масажи, фитнес.


***ЗИМА 2017/2018!

EVELINA PALACE 4*        BB/HB
двокреветна соба (2/2+1/3)

01.12.

22.12.

23.12.

26.12.

27.12.

02.01.

03.01.

12.01.

13.01.

31.01.

01.02.

11.02.

12.02.

31.03.

п.п. двокреветна соба  BB 23 28 51 28 23 28 23
еднокреветна соба 35 41 76 41 35 41 35
двокреветна соба 46 55 101 55 46 55 46
двокреветна соба + додатно легло (3) 62 75 137 75 62 75 62
1 возрасен + 1 дете (4-13,99) 35 41 76 41 35 41 35
1 возрасен + 2 деца (4-13,99) 41 50 91 50 41 50 41
2 возрасни + 1 дете (4-13,99) 53 63 116 63 53 63 53

студио

(2/2+2/3+1/4)

01.12

22.12

23.12

 26.12

27.12

02.01

03.01

12.01

13.01

31.01

01.02

11.02

12.02

31.03

п.п. студио  BB  29 33 56 33 29 33 29
студио (2) 58 67 113 67 58 67 58
студио + додатно легло (3) 78 90 152 90 78 90 78
студио + 2 додатни легла (4) 98 113 192 113 98 113 98
1 возрасен + 1 дете (4-13,99) 43 50 85 50 43 50 43
1 возрасен + 2 деца (4-13,99) 52 60 101 60 52 60 52
2 возрасни + 1 дете (4-13,99) 66 77 130 77 66 77 66
2 возрасни + 2 деца (4-13,99) 75 87 147 87 75 87 75
3 возрасни + 1 дете (4-13,99) 95 110 186 110 95 110 95

двокреветна соба

(2/2+1/3)

01.12

22.12

23.12

26.12

27.12

02.01

03.01

12.01

13.01

31.01

01.02

11.02

12.02

31.03

п.п. двокреветна соба HB 30 35 58 35 30 35 30
еднокреветна соба 41 48 83 48 41 48 41
двокреветна соба 60 69 115 69 60 69 60
двокреветна соба + додатно легло (3) 83 95 157 95 83 95 83
1 возрасен + 1 дете (4-13,99) 45 52 86 52 45 52 45
1 возрасен + 2 деца (4-13,99) 55 63 105 63 55 63 55
2 возрасни + 1 дете (4-13,99) 70 81 134 81 70 81 70

студио

(2/2+2/3+1/4)

01.12

22.12

23.12

26.12

27.12

02.01

03.01

12.01

13.01

31.01

01.02

11.02

12.02

31.03

п.п. студио  HB 36 40 63 40 36 40 36
студио (2) 71 81 127 81 71 81 71
студио (3) 98 111 173 111 98 111 98
студио (4) 125 141 219 141 125 141 125
1 возрасен + 1 дете (4-13,99) 53 60 95 60 53 60 53
1 возрасен + 2 деца (4-13,99) 66 74 115 74 66 74 66
2 возрасни + 1 дете (4-13,99) 83 94 147 94 83 94 83
2 возрасни + 2 деца (4-13,99) 95 107 167 107 95 107 95
3 возрасни + 1 дете (4-13,99) 119 134 210 134 119 134 119

 

*ПОПУСТИ И ДОПЛАТИ:

-Новогодишна вечера (задолжително) - 70 евра за возрасен/ 35 евра за дете (4-13,99 г.)

-Божиќна вечера (не задолжително) - 25 евра за возрасен/ 15 евра за дете (4-13,99 г.)

-15 % попуст за резервации направени до 31.10.2017 и платени 100% до 10.11.2017.

-10 % попуст за резервации направени до 30.11.2017 и платени 100% до 10.12.2017

-7=6, 8=7, 9=8, 10=9, 11=10, 12=11, 13=12, 14=12 за престој во период  01.12.-22.12.2017 и 13.01.-26.01.2018 и 19.02-31.03.2018.

-Екстра попустот не се комбинира со попустот за ран букинг.

-Туристичка такса- за возрасен на ден - 1 еур./ за дете до 11,99 - 0,50 еур.