Локација: Хотелот се наоѓа на 5 минути од жичарата.

Општи информации: Хотелот поседува 71 соба, рецепција, сеф, лоби-бар, ресторан, паркинг.

Сместување: Собите се опремени со клима, кабелска ТВ, телефон, кујна, Wi-Fi, купатило, тераса. 

Услуга: Само сместување/Ноќевање со доручек/Полу пансион.

Спорт и забава: Внатрешен базен, сауна, масажи, фитнес центар.

 

***ЗИМА 2017/2018!

 

BELMONT 3* Aparthotel

НАЕМ НА СТУДИО

или АПАРТМАН

01.12.2017

27.12.2017

28.12.2017

03.01.2018

04.01.2018

15.04.2018

апартман 1 спална (2) RO

47 109 47

апартман 1 спална (3)

47 109 47

апартман 1 спална (4)

47 109 47

2 возрасни + 2 деца (02-11,99)

47 109 47

3 возрасни + 1 дете (02-11,99)

47 109 47

НАЕМ НА СТУДИО

или АПАРТМАН

01.12.2017

27.12.2017

28.12.2017

03.01.2018

04.01.2018

15.04.2018

апартман 2 спални (4) RO

66 136 66

апартман 2 спални (5)

66 136 66

апартман 2 спални (6)

66 136 66

4 возрасни + 2 деца (02-11,99)

66 136 66

5 возрасни + 1 дете (02-11,99)

66 136 66

НОЌЕВАЊЕ

СО ПОЈАДОК

01.12.2017

27.12.2017

28.12.2017

03.01.2018

04.01.2018

15.04.2018

апартман 1 спална (2) BB

58 120 58

апартман 1 спална (3)

63 125 63

апартман 1 спална (4)

68 130 68

2 возрасни + 2 деца (02-11,99)

74 136 74

3 возрасни + 1 дете (02-11,99)

66 128 66

НОЌЕВАЊЕ

СО ПОЈАДОК 

01.12.2017

27.12.2017

28.12.2017

03.01.2018

04.01.2018

15.04.2018

апартман 2 спални (4) BB 86 156 86
апартман 2 спални (5) 91 162 91
апартман 2 спални (6) 97 167 97
4 возрасни + 2 деца (02-11,99) 92 162 92
5 возрасни + 1 дете (02-11,99) 94 164 94

ПОЛУПАНСИОН

 

01.12.2017

27.12.2017

28.12.2017

03.01.2018

04.01.2018

15.04.2018

апартман 1 спална (2) HB 78 140 78
апартман 1 спална (3) 94 156 94
апартман 1 спална (4) 109 171 109
2 возрасни + 2 деца (02-11,99) 105 167 105
3 возрасни + 1 дете (02-11,99) 102 164 102
ПОЛУПАНСИОН

01.12.2017

27.12.2018

28.12.2017

03.01.2018

04.01.2018

15.04.2018

апартман 2 спални (4) HB 128 198 128
апартман 2 спални (5) 143 213 143
апартман 2 спални (6) 159 229 159
4 возрасни + 2 деца (02-11,99) 144 214 144
5 возрасни + 1 дете (02-11,99) 151 221 151

 

*ПОПУСТИ И ДОПЛАТИ:

-Новогодишна вечера (не задолжително) - 48 евра за возрасен/ 24  евра за дете (6-11,99 г.). Деца 00-05,99 г. - не користат никакви услуги.

-Божиќна вечера (не задолжително) - 25 евра за возрасен/ 13 евра за дете (6-11,99 г.). Деца 00-05,99 г. - не користат никакви услуги.

-15 % попуст за резервации направени до 15.09.2017 и платени 100% до 20.09.2017.

-10 % попуст за резервации направени до 15.11.2017 и платени 100% до 20.11.2017. 

-10 % попуст за резервации направени до 14.11.2017 и платени 100% до 20.11.2017. - Важи за Новогодишниот период - 28.12-03.01.

-7=6, 8=7, 9=8, 10=9, 11=9, 12=10, 13=11 and 14=11 за престој во период 01.12-27.12 и 04.01.-15.03. 

-7=5, 8=6, 9=7, 10=8, 11=9, 12=10, 13=11, 14=10 за пристигнувања од 01.03.2018.

-Екстра попустот се комбинира со попустот за ран букинг.

-Handling Fee (01.04-30.11) - за возрасен на ден - 1 еур./ за дете до 11,99 - 0,50 еур.