Локација : Хотелот се наоѓа на 2 километри од ски лифтовите, во мирниот дел на Банско.

Општи информации: Хотелот поседува 72 соби, рецепција, лоби-бар, бар, 2 ресторана, сеф, паркинг.

Сместување: Собите се опремени со централно греење, сателитска ТВ, телефон, мини-бар, телефон, Wi-Fi, купатило, фен, тераса. 

Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион.

Спорт и забава: СПА центар, внатрешен базен, фитнес центар, масажа, џакузи, сауна, пинг-понг, детско катче.

 

***ЗИМА 2017/2018!

ORPHEUS 4* BB/HB
двокреветна соба (2/2+1/3)

17.11.

21.12.

22.12.

28.12.

29.12.

04.01.

05.01.

11.01.

12.01.

28.02.

01.03.

30.04.

п.п. двокреветна соба BB 22 29 47 29 25 22
еднокреветна соба 33 50 87 50 42 33
двокреветна соба 44 58 94 58 51 44
двокреветна соба + додатно легло (3) 59 78 127 78 68 59
1 возрасен + 1 дете (0-4,99) 33 50 87 50 42 33
1 возрасен + 1 дете (05-12,99) 35 46 75 46 40 35
1 возрасен + 2 деца (0-4,99) 44 58 95 58 51 44
1 возрасен + 2 деца (05-12,99) 44 58 95 58 51 44
1 возрасен + 2 деца (0-4,99)(05-12,99) 44 58 95 58 51 44
2 возрасни + 1 дете (0-4,99) 44 58 95 58 51 44
2 возрасни + 1 дете (05-12,99) 55 72 118 72 63 55
двокреветна соба лукс (2/2+2/3)

17.11

21.12

22.12

28.12

29.12

04.01

05.01

11.01

12.01

28.02

01.03

30.04

п.п. двокреветна соба лукс  BB 22 29 47 29 25 22
еднокреветна соба лукс  33 50 87 50 42 33
двокреветна соба лукс  44 58 94 58 51 44
двокреветна соба лукс + додатно легло (3) 59 78 127 78 68 59
1 возрасен + 1 дете (0-4,99) 44 58 94 58 51 44
1 возрасен + 1 дете (05-12,99) 44 58 94 58 51 44
1 возрасен + 2 деца (0-4,99) 44 58 95 58 51 44
1 возрасен + 2 деца (05-12,99) 44 58 95 58 51 44
1 возрасен + 2 деца (0-4,99)(05-12,99) 44 58 95 58 51 44
2 возрасни + 1 дете (0-4,99) 44 58 95 58 51 44
2 возрасни + 1 дете (05-12,99) 55 72 118 72 63 55
2 возрасни + 2 деца (0-4,99) 51 67 109 67 59 51
2 возрасни + 2 деца (05-12,99) 55 72 118 72 64 55
2 возрасни + 2 деца (0-4,99)(05-12,99) 55 72 118 72 64 55
фамилијарна соба (2/2+2/3+1/3)

17.11

21.12

22.12

28.12

29.12

04.01

05.01

11.01

12.01

28.02

01.03

30.04

п.п. фамилијарна соба BB 25 32 51 32 29 25
фамилијарна соба (2) 51 64 101 64 58 51
фамилијарна соба + додатно легло (3) 68 87 137 87 78 68
1 возрасен + 2 деца (0-4,99) 51 65 102 65 58 51
1 возрасен + 2 деца (05-12,99) 51 65 102 65 58 51
1 возрасен + 2 деца (0-4,99)(05-12,99) 51 65 102 65 58 51
2 возрасни + 1 дете (0-4,99) 51 65 102 65 58 51
2 возрасни + 1 дете (05-12,99) 63 81 127 81 72 63
2 возрасни + 2 деца (0-4,99) 59 75 117 75 67 59
2 возрасни + 2 деца (05-12,99) 64 81 127 81 72 64
2 возрасни + 2 деца (0-4,99)(05-12,99) 64 81 127 81 72 64
3 возрасни + 1 дете (0-4,99) 69 88 137 88 78 69
3 возрасни + 1 дете (05-12,99) 81 103 162 103 92 81
апартман 1 спална (2/2+2/3+1/3)

17.11

21.12

22.12

28.12

29.12

04.01

05.01

11.01

12.01

28.02

01.03

30.04

п.п. апартман 1 спална BB 25 32 51 32 29 25
апартман 1 спална (2) 51 64 101 64 58 51
апартман 1 спална + додатно легло (3) 68 87 137 87 78 68
апартман 1 спална + 2 додатни легла (4) 86 109 172 109 98 86
1 возрасен + 2 деца (0-4,99) 51 65 102 65 58 51
1 возрасен + 2 деца (05-12,99) 51 65 102 65 58 51
1 возрасен + 2 деца (0-4,99)(05-12,99) 51 65 102 65 58 51
2 возрасни + 1 дете (0-4,99) 51 65 102 65 58 51
2 возрасни + 1 дете (05-12,99) 63 81 127 81 72 63
2 возрасни + 2 деца (0-4,99) 59 75 117 75 67 59
2 возрасни + 2 деца (05-12,99) 64 81 127 81 72 64
2 возрасни + 2 деца (0-4,99)(05-12,99) 64 81 127 81 72 64
3 возрасни + 1 дете (0-4,99) 69 88 137 88 78 69
3 возрасни + 1 дете (05-12,99) 81 103 162 103 92 81

*ПОПУСТИ И ДОПЛАТИ:

-Новогодишна вечера (задолжително) - 68 евра за возрасен/ 34 евра за дете (5-12,99 г.)

-Божиќна вечера (не задолжително) - 26 евра за возрасен/ 13 евра за дете (5-12,99 г.)

-20 % попуст за резервации направени до 22.09.2017 и платени 100% до 30.09.2017. 

-15 % попуст за резервации направени до 31.10.2017 и платени 100% до 05.11.2017. 

-10 % попуст за резервации направени до 30.11.2017 и платени 100% до 05.12.2017.

-1 гратис ноќевање за престој од 7-13 ноќевања за престој во период 17.11.-21.12.; 12.01. - 28.02. и 01.03. - 30.04. 

-2 гратис ноќевања за престој од 14 и повеќе ноќевања за престој во период 17.11.-21.12.; 12.01. - 28.02. и 01.03. - 30.04. 

 -7=6, 8=7, 9=8, 10=9, 11=10, 12=11, 13=12  и 14=12  за пристигнувања на 13.01. и по 03.03.2018.

-Екстра попустот не се комбинира со попустот за ран букинг. 

-Екстра попустот се кобинира со 15% попустот за резервации направени до 31.10.2017  и со 10% попустот за резервации направени до 30.11.2017.

-Туристичка такса- за возрасен на ден - 1 еур./ за дете до 11,99 - 0,50 еур.