Локација: Хотелот се наоѓа на 200 метри од  Гондола лифтот.
 
Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, лоби-бар, ресторан, интернет, продавница, паркинг, гаража.

Сместување: Собите се опремени со клима, кабелска ТВ, телефон, мини-бар, кујна, Wi-Fi, купатило со туш/када, тераса.

Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион/Полн пансион.

Спорт и забава: СПА центар, терапии, третмани, џакузи, фитнес центар, внатрешен базен, надворешен базен, куглана, детско игралиште, парна бања, сауна. мини аква парк, пинг-понг.

 

***ЗИМА 2017/2018!

ASTERA 4*  HB/FB

двокреветна соба

(2/2+1/3)

01.12.

22.12.

23.12.

27.12.

28.12.

03.01.

04.01.

10.01.

11.01.

28.02.

01.03.

15.04.

п.п. двокреветна соба HB 37 47 79 52 47 37
еднокреветна соба (1+1(0-2,99)) 50 63 115 76 63 50
двокреветна соба 75 93 159 104 93 75
двокреветна соба + додатно легло (3) 101 126 214 140 126 101
1 возрасен + 1 дете (03-12,99) 56 70 119 78 70 56
1 возрасен +2 деца (03-12,99) 75 93 159 104 93 75
2 возрасни + 1 дете (03-12,99) 75 93 159 104 93 75

апартман 1 спална

(2/2+2/3+1/4)

01.12

22.12

23.12

27.12

28.12

03.01

04.01

10.01

11.01

28.02

01.03

15.04

апартман 1 спална (2) HB 115 143 205 163 143 115
апартман 1 спална + додатно легло (3) 155 193 276 220 193 155
апартман 1 спална + 2 додатни легла (4) 196 242 348 278 242 196
2 возрасни + 1 дете (03-12,99) 115 143 205 163 143 115
2 возрасни + 2 деца (03-12,99) 144 178 256 204 178 144
3 возрасни + 1 дете (03-12,99) 155 193 276 220 193 155

апартман 2 спални

(4/4+2/5+1/6)

01.12

22.12

23.12

27.12

28.12

03.01

04.01

10.01

11.01

28.02

01.03

15.04

апартман 2 спални (4) HB 276 331 455 377 331 276
апартман 2 спални + додатно легло (5) 324 389 535 443 389 324
апартман 2 спални + 2 додатни легла (6) 373 447 615 509 447 373
4 возрасни + 1 дете (03-12,99) 276 331 455 377 331 276
4 возрасни + 2 деца (03-12,99) 311 373 512 424 373 311
5 возрасни + 1 дете (03-12,99) 324 389 535 443 389 324

апартман 1 спална APART HOUSE

(2/2+2/3+1/4)

01.12

22.12

23.12

27.12

28.12

03.01

04.01

10.01

11.01

28.02

01.03

15.04

апартман 1 спална APART HOUSE (2) HB 108 136 198 156 136 108
апартман 1 спална APART HOUSE + додатно легло (3) 146 183 267 211 183 146
апартман 1 спална APART HOUSE + 2 додатни легла (4) 184 231 336 266 231 184
2 возрасни + 1 дете (03-12,99) 108 136 198 156 136 108
2 возрасни + 2 деца (03-12,99) 135 170 247 196 170 135
3 возрасни + 1 дете (03-12,99) 146 183 267 211 183 146

апартман 2 спални APART HOUSE

(4/4+2/5+1/6)

01.12

22.12

23.12

27.12

28.12

03.01

04.01

10.01

11.01

28.02

01.03

15.04

апартман 2 спални APART HOUSE (4) HB 262 317 442 363 317 262
апартман 2 спални APART HOUSE + 1 додатно легло (5) 308 373 519 427 373 308
апартман 2 спални APART HOUSE + 2 додатни легла (6) 354 428 596 491 428 354
4 возрасни+ 1 дете (03-12,99) 262 317 442 363 317 262
4 возрасни + 2 деца (03-12,99) 295 357 497 409 357 295
5 возрасни+ 1 дете (03-12,99) 308 373 519 427 373 308

двокреветна соба

(2/2+1/3)

01.12

22.12

23.12

27.12

28.12

03.01

04.01

10.01

11.01

28.02

01.03

15.04

п.п. двокреветна соба FB 47 56 89 61 56 47
еднокреветна соба (1+1(0-2,99)) 59 72 124 85 72 59
двокреветна соба 93 112 177 122 112 93
двокреветна соба + додатно легло 129 153 242 167 153 129
1 возрасен + 1 дете (03-12,99) 70 84 133 91 84 70
1 возрасен +2 деца (03-12,99) 93 112 177 122 112 93
2 возрасни+ 1 дете (03-12,99) 98 116 182 127 116 98

апартман 1 спална

(2/2+2/3+1/4)

01.12

22.12

23.12

27.12

28.12

03.01

04.01

10.01

11.01

28.02

01.03

15.04

апартман 1 спална (2) FB 133 161 223 182 161 133
апартман 1 спална + додатно легло (3) 183 220 304 248 220 183
апартман 1 спална + 2 додатни легла (4) 232 279 385 314 279 232
2 возрасни+ 1 дете (03-12,99) 138 166 228 186 166 138
2 возрасни+ 2 деца (03-12,99) 171 206 283 232 206 171
3 возрасни+ 1 дете (03-12,99) 187 225 309 253 225 187

апартман 2 спални

(4/4+2/5+1/6)

01.12

22.12

23.12

27.12

28.12

03.01

04.01

10.01

11.01

28.02

01.03

15.04

апартман 2 спални (4) FB 313 368 492 414 368 313
апартман 2 спални + додатно легло (5) 370 435 581 489 435 370
апартман 2 спални + 2 додатни легла (6) 428 502 670 564 502 428
4 возрасни+ 1 дете (03-12,99) 317 373 497 419 373 317
4 возрасни+ 2 деца (03-12,99) 357 419 558 470 419 357
5 возрасни+ 1 дете (03-12,99) 375 440 586 494 440 375

*Во цената е вклучено: аква парк, базен, сауна, фитнес центар, ски гардеробер, шатл бус до првата станица на гондола лифтот, интернет во лоби барот.

 *ПОПУСТИ И ДОПЛАТИ:

-Новогодишна вечера (задолжително) - 80 евра за возрасен/ 40 евра за дете (3-12,99 г.).

-Божиќна вечера (не задолжително) - 40 евра за возрасен/ 20 евра за дете (3-12,99 г.).

-Ран Букинг не важи за период 28.12.-03.01.

-15 % попуст за резервации направени до 31.10.2017 и платени 100% до 05.11.2017.

-10 % попуст за резервации направени до 30.11.2017 и платени 100% до 05.12.2017.

-7=6, 8=7, 9=8, 10=9, 11=10, 12=11, 13=12  и 14=12 за престој во период 23.12.-27.12.2017 и 11.01.-28.02.2018.

-15 % попуст за резервации со престој од 2-6 ноќи во период 23.12.-27.12.2017 и 11.01.-28.02.2018. *Важи за резервации направени по 01.12.

-7=5, 8=6, 9=7, 10=8, 11=9, 12=10, 13=11  и 14=10 за престој во период 01.12.-22.12.2017 и 01.03.-15.04.2018 

-15 % попуст за резервации со престој од 2-6 ноќи во период 01.12.-22.12.2017 и 01.03.-15.04.2018. *Важи за резервации направени по 01.12.

-Екстра попустот не се комбинира со попустот за ран букинг.

-Туристичка такса- за возрасен на ден - 1 еур./ за дете до 11,99 - 0,50 еур.