Хотел Банско 4*

Локација : Хотелот се наоѓа во центарот на Банско.

Општи информации: Хотелот поседува  рецепција, лоби-бар, ресторан, сеф, паркинг.

Сместување: Собите се опремени со централно греење, сателитска ТВ, телефон, мини-бар, телефон, Wi-Fi, купатило, фен, тераса.

Услуга: Полу пансион.

Спорт и забава: СПА центар, внатрешен базен, фитнес центар, масажа, сауна.

 

***ЗИМА 2017/2018!

BANSKO 4*   HB
двокреветна соба (2/2+1/3)

01.12.

14.12.

15.12.

28.12.

29.12.

11.01.

12.01.

25.01.

26.01.

15.02.

16.02.

01.03.

02.03.

02.04.

п.п. двокреветна соба 38 40 61 40 51 40 38
еднокреветна соба (1+1(0-1,99)) 55 58 78 58 68 58 55
двокреветна соба 76 81 122 81 101 81 76
двокреветна соба + додатно легло (3) 106 113 171 113 142 113 106
1 возрасен + 1 дете (02-11,99) 57 60 91 60 76 60 57
1 возрасен + 2 деца (02-11,99) 57 60 91 60 76 60 57
2 возрасни + 1 дете (02-11,99) 76 81 122 81 101 81 76

двокреветна соба делукс

(2/2+1/3)

01.12

14.12

15.12

28.12

29.12

11.01

12.01

25.01

26.01

15.02

16.02

01.03

02.03

02.04

п.п. двокреветна соба делукс  44 46 67 46 56 46 44
еднокреветна соба делукс (1+1(0-1,99)) 61 63 84 63 74 63 61
двокреветна соба делукс  87 92 133 92 113 92 87

двокреветна соба делукс +

додатно легло (3)

122 129 187 129 158 129 122
1 возрасен + 1 дете (02-11,99) 66 69 100 69 85 69 66
1 возрасен + 2 деца (02-11,99) 66 69 100 69 85 69 66
2 возрасни + 1 дете (02-11,99) 87 92 133 92 113 92 87

апартман 1 спална

(2/2+2/3+1/4)

01.12

14.12

15.12

28.12

29.12

11.01

12.01

25.01

26.01

15.02

16.02

01.03

02.03

 02.04

п.п. апартман 1 спална 49 52 72 52 62 52 49
апартман 1 спална (2) 99 104 145 104 124 104 99
апартман 1 спална + додатно легло (3) 135 141 204 141 173 141 135
апартман 1 спална + 2 додатни легла (4) 152 161 244 161 202 161 152
1 возрасен + 1 дете (02-11,99) 99 104 145 104 124 104 99
1 возрасен + 2 деца (02-11,99) 99 104 145 104 124 104 99
2 возрасни + 1 дете (02-11,99) 99 104 145 104 124 104 99
2 возрасни + 2 деца (02-11,99) 99 104 145 104 124 104 99
3 возрасни + 1 дете (02-11,99) 135 141 204 141 173 141 135

апартман 2 спални

(4/4+2/5+1/5)

01.12

14.12

15.12

28.12

29.12

11.01

12.01

25.01

26.01

15.02

16.02

01.03

02.03

02.04

п.п. апартман 2 спални 38 40 61 40 51 40 38
апартман 2 спални (4) 152 161 244 161 202 161 152
апартман 2 спални + додатно легло (5) 182 193 293 193 243 193 182
3 возрасни + 1 дете (02-11,99) 152 161 244 161 202 161 152
4 возрасни + 1 дете (02-11,99) 152 161 244 161 202 161 152
4 возрасни + 2 деца (02-11,99) 152 161 244 161 202 161 152
5 возрасни + 1 дете (02-11,99) 182 193 293 193 243 193 182

 

*ПОПУСТИ И ДОПЛАТИ:

-Новогодишна вечера (задолжително) - 70 евра за возрасен/ 35 евра за дете (2-11,99 г.). Деца 0-1,99 - не користат никакви услуги.

-Божиќна вечера (задолжително) - 30 евра за возрасен/ 15 евра за дете (2-11,99 г.). Деца 0-1,99 - не користат никакви услуги.

-15 % попуст за резервации направени до 31.10.2017 и платени 100% до 05.11.2017. 

-10 % попуст за резервации направени до 30.11.2017 и платени 100% до 05.12.2017.

-10 % попуст за резервации за Банско Ски услугите направени до 30.11.2017 и платени 100% до 05.12.2017. 

-10 % попуст за резервации за Банско Ски услугите направени до 30.10.2017 и платени 100% до 05.11.2017. 

-Хотелска такса - 5 евра на ден по лице (важи и за деца).

-Туристичка такса- за возрасен на ден - 1 еур./ за дете до 11,99 - 0,50 еур.