Хотел Олимп 3*

Локација : 1000 м од жичарницата
На самиот влез на Банско, Олимп претставува прва средба со гостопримството на ова прекрасно пиринско
градче. Хотелот располага со ресторан, лоби бар, таверна, конференциска сала, спортска сала, спа центар.
СПА Центар : сауна, парна бања, џакузи, релакс зона, фитнес

 

***ЗИМА 2017/2018!

OLYMP 3*  BB/HB
двокреветна соба (2)

01.12.

27.12.

28.12.

02.01.

03.01.

12.01.

13.01.

16.02.

17.02.

31.03.

п.п. двокреветна соба BB 15 23 16 15 14
еднокреветна соба (1+1(0-4,99)) 24 37 26 24 22
двокреветна соба 30 46 32 30 28
1 возрасен + 1 дете (05-12,99) 24 37 26 24 22

двокреветна соба

лукс (2/2+1/3)

01.12

27.12

28.12

02.01

03.01

12.01

13.01

16.02

17.02

31.03

п.п. двокреветна соба лукс  BB 16 24 17 16 15
еднокреветна соба лукс 32 48 35 32 30
двокреветна соба лукс 32 48 35 32 30
двокреветна соба лукс + додатно легло (3) 43 65 47 43 40
1 возрасен + 1 дете (05-12,99) 26 39 28 26 24
1 возрасен + 2 деца (05-12,99) 34 51 36 34 31
2 возрасни + 1 дете (05-12,99) 40 60 43 40 37

апартман 1 спална

(2/2+2/3)

01.12

27.12

28.12

02.01

03.01

12.01

13.01

16.02

17.02

31.03

п.п. апартман 1 спална  BB  20 26 21 20 18
апартман 1 спална (2) 39 53 41 39 37
апартман 1 спална + додатно легло (3) 53 71 56 53 50
2 возрасни + 1 дете (05-12,99) 49 66 52 49 46
2 возрасни + 2 деца (05-12,99) 59 79 62 59 55

мезонет 2 спални

(2/4+2/5)

01.12

27.12

28.12

02.01

03.01

12.01

13.01

16.02

17.02

31.03

изнајмување мезонет 2 спални  BB (макс. 3+1/4)  55 69 58 55 52
мезонет 2 спални + додатно легло (5) 65 81 68 65 61
4 возрасни + 1 дете (05-12,99) 62 78 65 62 58
4 возрасни + 2 деца (05-12,99) 69 86 72 69 65
двокреветна соба (2)

01.12

27.12

28.12

02.01

03.01

12.01

13.01

16.02

17.02

31.03

п.п. двокреветна соба  HB 22 31 23 22 21
еднокреветна соба  35 50 37 35 33
двокреветна соба  44 62 46 44 41
1 возрасен + 1 дете (05-12,99) 35 50 37 35 33

двокреветна соба

лукс (2/2+1/3)

01.12

27.12

28.12

02.01

03.01

12.01

13.01

16.02

17.02

31.03

п.п. двокреветна соба лукс HB 23 32 24 23 22
еднокреветна соба лукс 46 64 48 46 44
двокреветна соба лукс 46 64 48 46 44
двокреветна соба лукс + додатно легло (3) 62 87 65 62 59
1 возрасен + 1 дете (05-12,99) 37 52 39 37 35
1 возрасен + 2 деца (05-12,99) 48 68 51 48 46
2 возрасни + 1 дете (05-12,99) 58 81 60 58 55

апартман 1 спална

(2/2+2/3)

01.12

27.12

28.12

02.01

03.01

12.01

13.01

16.02

17.02

31.03

п.п. апартман 1 спална HB 26 35 28 26 25
апартман 1 спална (2) 53 69 55 53 51
апартман 1 спална + додатно легло (3) 71 93 75 71 68
2 возрасни + 1 дете (05-12,99) 66 86 69 66 63
2 возрасни + 2 деца (05-12,99) 79 104 83 79 76

мезонет 2 спални

(2/4+2/5)

01.12

27.12

28.12

02.01

03.01

12.01

13.01

16.02

17.02

31.03

изнајмување мезонет 2 спални HB (макс. 3+1/4 ) 83 101 85 83 75
мезонет 2 спални + додатно легло (5) 97 119 100 97 88
4 возрасни + 1 дете (05-12,99) 93 114 96 93 84
4 возрасни + 2 деца (05-12,99) 104 127 106 104 93


*ПОПУСТИ И ДОПЛАТИ:

-Новогодишна вечера (BB) (задолжително) - 35 евра за возрасен/ 17 евра за дете (5-12,99 г.)

-Новогодишна вечера (HB) (задолжително) - 30 евра за возрасен/ 15 евра за дете (5-12,99 г.)

-20 % попуст за резервации направени до 31.10.2017 и платени 100% до 10.11.2017.

-15 % попуст за резервации направени до 30.11.2017 и платени 100% до 10.12.2017.

-10 % попуст за резервации направени до 15.12.2017 и платени 100% до 20.12.2017.

-6=5, 7=6, 10=9 and 11=10, 14=12 за пристигнувања во период 01.12.-27.12. and 13.01.-31.03. 

-Екстра попустот не се комбинира со попустот за ран букинг.

-Туристичка такса- за возрасен на ден - 1 еур./ за дете до 11,99 - 0,50 еур.