Локација: Хотелот се наоѓа на 250 метри од  Гондола лифтот.

Општи информации: Хотелот поседува рецепција, сеф, лоби-бар, ресторан, паркинг.

Сместување: Собите се опремени со клима, кабелска ТВ, телефон, кујна, Wi-Fi, купатило, тераса. 

Услуга: All Inclusive Light.

Спорт и забава: Внатрешен базен, сауна, масажи, пинг-понг, детско игралиште.

 

ASPEN 3* apart hotel

ALL Light

студио

(2/2+1/3)

20.12.2017

29.12.2017

30.12.2017

04.01.2018

05.01.2018

19.02.2018

20.02.2018

31.03.2018

01.04.2018

20.04.2018

студио (2)

75

127

75

63

52

студио (3)

104

167

104

90

75

студио (1+1(0-6,99))

75

127

75

63

52

1 возрасен +

1 дете (05-11,99)

75

127

75

63

52

1 возрасен +

2 деца  (0-11,99)

75

127

75

63

52

2 возрасни +

1 дете (0-4,99)

75

127

75

63

52

2 возрасни +

1 дете (05-11,99)

92

150

92

78

63

апартман 1 спална

(2/2+2/3+1)

20.12.2017

29.12.2017

30.12.2017

04.01.2018

05.01.2018

19.02.2018

20.02.2018

31.03.2018

01.04.2018

20.04.2018

апартман

1 спална (2)

81

144

81

69

58

апартман

1 спална (3)

109

184

109

95

81

1 возрасен +

1 дете (0-11,99)

81

144

81

69

58

1 возрасен +

2 деца (0-11,99)

81

144

81

69

58

2 возрасни +

1 дете (0-4,99)

81

144

81

69

58

2 возрасни +

1 дете (05-11,99)

104

173

104

90

75

2 возрасни +

2 деца (0-4,99)(5-11,99)

104

173

104

90

75

2 возрасни +

2 деца (5-11,99)

127

201

127

110

92

3 возрасни +

1 дете (0-4,99)

109

184

109

95

81

апартман

2 спални (4/4+1/5)

20.12.2017

29.12.2017

30.12.2017

04.01.2018

05.01.2018

19.02.2018

20.02.2018

31.03.2018

01.04.2018

20.04.2018

апартман

2 спални (4)

115

173

138

104

92

апартман

2 спални (5)

144

213

167

130

115

4 возрасни +

1 дете (0-4,99)

115

173

138

104

92

4 возрасни +

1 дете  (05-11,99)

138

201

161

124

109

*ПОПУСТИ И ДОПЛАТИ:

-Новогодишна вечера (не задолжително) - 52 евра за возрасен/ 27 евра за дете (5-11,99 г.).

-20 % попуст за резервации направени до 30.09.2017 и платени 100% до 05.10.2017.

-15 % попуст за резервации направени до 31.10.2017 и платени 100% до 05.11.2017.

-10 % попуст за резервации направени до 30.11.2017 и платени 100% до 05.12.2017.

-7=6, 8=7, 9=8, 10=9, 11=10, 12=11, 13=11 и 14=12 за пристигнувања во период 15.01.-30.01.2018 и 20.02.-20.04.2018.

-Екстра попустот не се комбинира со попустот за ран букинг.

-Handling Fee (01.04-30.11) - за возрасен на ден - 1 еур./ за дете до 11,99 - 0,50 еур.