Т.А. ТЕО-ТРАВЕЛ од Битола поседува лиценца "А", што значи независен превоз и организација на туристички аранжмани во земјата и странство, како и осигурување на аранжманите и патниците. Нашето постоење од 1999 година укажува на нашето искуство во скоро секој вид активност на туристичка агенција и бројните пријателства кои низ годините и патувањата ги стекнавме со Вас. Високообразувани професионалци ќе Ве опслужат во нашата канцеларија во Битола, на неколку јазика, во дејностите што се предмет на нашето постоење и работа: 


  • - Организирање на туристички аранжмани за земјата и надвор од неа, индивидуални и групни, до било кое одредиште по Ваш избор
  • - Организирање на ученички екскурзии
  • - Организирање на автобуски превоз за саеми, концерти и останати настани
  • - Резервации за хотели и приватно сместување
  • - Превоз до/од најблиските аеродроми
  • - Изнајмување на возила - автобуси и минибуси (располагаме со сопствени патнички возила, удобни, опремени со клима-уреди, тоалети, фрижидери, кафемати, DVD, CD и TV уреди)
  • - Продажба на билети за НУ Народен Театар Битола
  • - Продажба на билети за сите концерти кои се преку мрежата на ККЗС
  • - Патнички осигурувања, индивидуални и групни

 

Т.А. ТЕО-ТРАВЕЛ е активен член на Стопанска Комора за Туризам на Македонија (СКТМ).

 

 

ПАТУВАЊЕТО Е КВАЛИТЕТ НА ЖИВОТОТ.


ПАТУВАЈТЕ СО НАС,

ИСКУСЕТЕ ГИ СВОИТЕ НАЈУБАВИ МОМЕНТИ,

ЗАЕДНО ДА СОЗДАДЕМЕ НЕЗАБОРАВНИ СПОМЕНИ!