Локација: Хотелот се наоѓа веднаш до гондола лифтот.

Општи информации: Хотелот располага со рецепција, сеф, 2 ресторана, 2 бара, ски гардеробер, конференциска сала, винарија, продавница, паркинг.

Сместување:  Собите се опремени со сателитска ТВ, мини-бар, Wi-Fi, телефон, купатило, тераса.

Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион.

Спорт и забава: СПA центар, внатрешен базен, надворешен базен, џакузи, 2 вида на парна бања, 2 вида на сауна, солариум, фитнес центар, снежна соба, масажи, детско игралиште, тениски терен, билијард, куглана, јавање, салон за убавина.

 

***ЗИМА 2017/2018!

Kempinski Hotel Grand Arena 5*  BB/HB
двокреветна делукс соба поглед кон градот (2/2+1) 01.12.-21.12. 22.12.-26.12. 27.12.-01.01. 02.01.-17.02. 18.02.-10.03. 11.03.-24.03. 25.03.-09.04.
Петок и Сабота Недела-Четврток     Петок и Сабота Недела-Четврток Минимум 7 ноќи Петок и Сабота Недела-Четврток Минимум 7 ноќи    
п.п. во двокреветна соба BB 68 44 78 134 109 90 90 109 77 82 76 62
еднокреветна соба 121 74 146 268 204 168 161 204 141 146 133 106
двокреветна соба 137 87 155 268 219 181 179 219 154 164 152 124
1 возрасен + 1 дете (0-05,99) 121 74 146 268 204 168 161 204 141 146 133 106
1 возрасен + 1 дете (06-11,99) 137 87 155 268 219 181 179 219 154 164 152 124
1 возрасен +2 деца (0-5,99) 121 74 146 268 204 168 161 204 141 146 133 106
1 возрасен +2 деца (06-11,99) 160 110 178 291 242 204 202 242 177 187 152 124
1 возрасен +1 дете (06-11,99)+ 1 дете (0--5,99) 137 87 155 268 219 181 179 219 154 164 152 124
2 возрасни + 1 дете (0-5,99) 137 87 155 268 219 181 179 219 154 164 152 124
2 возрасни + 1 деца (06-11,99) 160 110 178 291 242 204 202 242 177 187 152 124
двокреветна делукс соба поглед кон планина (2/2+1) 01.12-21.12 22.12-26.12 27.12-01.01 02.01-17.02 18.02-10.03 11.03-24.03 25.03-09.04
Петок и Сабота Недела - Четврток     Петок и Сабота Недела - Четврток Минимум 7 ноќи Петок и Сабота Недела - Четврток Минимум 7 ноќи    
п.п. двокреветна соба BB 76 50 87 139 117 98 99 117 84 91 85 67
еднокреветна соба 137 87 164 277 219 184 179 219 154 164 152 115
двокреветна соба 153 100 174 277 235 197 198 235 168 183 170 133
1 возрасен + 1 дете (0-05,99) 137 87 164 277 219 184 179 219 154 164 152 115
1 возрасен + 1 дете (06-11,99) 153 100 174 277 235 197 198 235 168 183 170 133
1 возрасен +2 деца (0-5,99) 137 87 164 277 219 184 179 219 154 164 152 115
1 возрасен +2 деца (06-11,99) 176 123 197 300 258 220 221 258 191 206 170 133
1 возрасен +1 дете (06-11,99)+ 1 дете (0-5,99) 153 100 174 277 235 197 198 235 168 183 170 133
2 возрасни + 1 дете (0-5,99) 153 100 174 277 235 197 198 235 168 183 170 133
2 возрасни + 1 дете (06-11,99) 176 123 197 300 258 220 221 258 191 206 170 133
двокреветна лукс + соба (2/2+1) 01.12-21.12 22.12-26.12 27.12-01.01 02.01-17.02 18.02-10.03 11.03-24.03 25.03-09.04
Петок и Сабота Недела - Четврток     Петок и Сабота Недела - Четврток Минимум 7 ноќи Петок и Сабота Недела - Четврток Минимум 7 ноќи    
п.п. двокреветна соба BB 88 60 110 162 133 106 108 133 98 101 94 76
еднокреветна соба 160 106 201 323 251 200 198 251 177 183 170 133
двокреветна соба 176 120 220 323 266 213 216 266 197 201 189 152
1 возрасен + 1 дете (0-05,99) 160 106 201 323 251 200 198 251 177 183 170 133
1 возрасен + 1 дете (06-11,99) 176 120 220 323 266 213 216 266 197 201 189 152
1 возрасен +2 деца (0-5,99) 160 106 201 323 251 200 198 251 177 183 170 133
1 возрасен +2 деца (06-11,99) 199 143 243 346 289 236 239 289 220 224 189 152
1 возрасен +1 дете (06-11,99)+1 дете (0-5,99) 176 120 220 323 266 213 216 266 197 201 189 152
2 возрасни + 1 дете (0-5,99) 176 120 220 323 266 213 216 266 197 201 189 152
2 возрасни + 1 дете (06-11,99) 199 143 243 346 289 236 239 289 220 224 189 152
јуниор свит поглед кон градот (2/2+1/3) 01.12-21.12 22.12-26.12 27.12-01.01 02.01-17.02 18.02-10.03 11.03-24.03 25.03-09.04
Петок и Сабота Недела - Четврток     Петок и Сабота Недела - Четврток Минимум 7 ноќи Петок и Сабота Недела - Четврток Минимум 7 ноќи    
п.п. јуниор свит BB 99 66 119 198 148 122 120 148 109 110 104 85
јуниор свит (1) 199 132 238 397 297 245 240 297 219 220 207 170
јуниор свит 199 132 238 397 297 245 240 297 219 220 207 170
јуниор свит + додатно легло (3) 245 178 284 466 343 291 286 343 265 266 253 216
1 возрасен + 1 дете (0-05,99) 199 132 238 397 297 245 240 297 219 220 207 170
1 возрасен + 1 дете (06-11,99) 199 132 238 397 297 245 240 297 219 220 207 170
1 возрасен +2 деца (0-5,99) 199 132 238 397 297 245 240 297 219 220 207 170
1 возрасен +2 деца (06-11,99) 222 155 261 420 320 268 263 320 242 243 207 170
1 возрасен +1 дете (06-11,99)+ 1 дете (0-5,99) 199 132 238 397 297 245 240 297 219 220 207 170
2 возрасни + 1 деца (0-5,99) 199 132 238 397 297 245 240 297 219 220 207 170
2 возрасни + 1 дете (06-11,99) 222 155 261 420 320 268 263 320 242 243 207 170