Локација : Хотелот се наоѓа на 700 метри од Гондола лифтот.

Општи информации: Хотелот поседува 74 соби, рецепција, лоби-бар, ресторан, сеф, паркинг.

Сместување: Собите се опремени со централно греење, сателитска ТВ, телефон, мини-бар, телефон, Wi-Fi, купатило, фен, тераса. 

Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион/Полн пансион.

Спорт и забава: СПА центар, внатрешен базен, фитнес центар, масажа, џакузи, сауна, детско игралипште.

 

***ЗИМА 2017/2018!

CHATEAU HOTEL 4* BB/ HB/ FB

двокреветна економи

соба (1+1/3+1/4)

10.12.

20.12.

21.12.

27.12.

28.12.

03.01.

04.01.

14.01.

15.01.

27.01.

28.01.

24.02.

25.02.

10.03.

11.03.

15.03.

п.п. двокреветна економи соба   BB 21 24 38 24 22 24 22 21
двокреветна економи соба  41 48 76 48 44 48 44 41
двокреветна економи соба + додатно легло 59 66 93 66 61 66 61 59
двокреветна економи соба + 2 додатни легла 76 83 110 83 78 83 78 76
1 возрасен + 1 дете (03-12,99) 31 36 57 36 33 36 33 31
1 возрасен + 2 деца (03-12,99) 39 46 72 46 42 46 42 39
1 возрасен + 3 деца (03-12,99) 48 56 87 56 50 56 50 48
2 возрасни + 1 дете (03-12,99) 51 58 85 58 53 58 53 51
2 возрасни + 2 деца (03-12,99) 60 67 94 67 62 67 62 60
3 возрасни + 1 дете (03-12,99) 68 75 102 75 70 75 70 68

двокреветна стандард соба

(1+1/3+1/4)

10.12

20.12

21.12

27.12

28.12

03.01

04.01

14.01

15.01

27.01

28.01

24.02

25.02

10.03

11.03

15.03

п.п. двокреветна стандард соба   BB 23 25 40 25 24 25 24 23
еднокреветна стандард соба  35 41 68 41 37 41 37 35
двокреветна стандард соба  46 51 81 51 48 51 48 46
двокреветна стандард соба + додатно легло 63 68 98 68 66 68 66 63
двокреветна стандард соба + 2 додатни легла 81 85 115 85 83 85 83 81
1 возрасен + 1 дете (03-12,99) 35 38 60 38 36 38 36 35
1 возрасен + 2 деца (03-12,99) 44 48 76 48 46 48 46 44
1 возрасен + 3 деца (03-12,99) 53 58 93 58 56 58 56 53
2 возрасни + 1 дете (03-12,99) 55 60 90 60 58 60 58 55
2 возрасни + 2 деца (03-12,99) 64 69 99 69 67 69 67 64
3 возрасни + 1 дете (03-12,99) 72 77 107 77 75 77 75 72

студио лукс

(2/2+1/5)

10.12

20.12

21.12

27.12

28.12

03.01

04.01

14.01

15.01

27.01

28.01

24.02

25.02

10.03

11.03

15.03

п.п. студио лукс   BB 40 43 60 43 40 43 40 40
студио лукс 81 86 121 86 81 86 81 81
студио лукс + додатно легло (3) 81 86 121 86 81 86 81 81
студио лукс + додатно легло (4) 81 86 121 86 81 86 81 81
студио лукс + додатно легло (5) 98 104 138 104 98 104 98 98
2 возрасни + 2 деца (03-12,99) 81 86 121 86 81 86 81 81
3 возрасни + 1 дете (03-12,99) 81 86 121 86 81 86 81 81
4 возрасни + 1 дете (03-12,99) 90 95 130 95 90 95 90 90

фамилијарна соба

(4/4+1/5)

10.12

20.12

21.12

27.12

28.12

03.01

04.01

14.01

15.01

27.01

28.01

24.02

25.02

10.03

11.03

15.03

п.п. фамилијарна соба   BB 17 19 28 19 19 17 19 17
фамилијарна соба (4) 69 75 114 75 75 75 75 69
фамилијарна соба + додатно легло (5) 86 92 131 92 92 92 92 86
2 возрасни + 2 деца (03-12,99) 69 75 114 75 75 69 75 69
3 возрасни + 1 дете (03-12,99) 69 75 114 75 75 69 75 69
4 возрасни + 1 дете (03-12,99) 78 84 123 84 84 84 84 78

 

*ПОПУСТИ И ДОПЛАТИ:

-Доплата за HB - 8 евра за возрасни/5 евра за деца (3-12,99).

-Доплата за FB - 16 евра за возрасни/9 евра за деца (3-12,99).

-Новогодишна вечера (задолжително) - 65 евра за возрасен/ 30 евра за дете (3-12,99 г.)

-Божиќна вечера (не задолжително) - 30 евра за возрасен/ 15 евра за дете (3-12,99 г.)

-20 % попуст за резервации направени до 15.10.2017 и платени 100% до 25.10.2017.

-15 % попуст за резервации направени до 15.11.2017 и платени 100% до 25.11.2017. 

-10 % попуст за резервации направени до 30.11.2017 и платени 100% до 10.12.2017.

-10=9, 11=10, 12=11, 13=12, 14=12 за престој во период 10.12.2017 - 15.03.2018. 

-7=6 за престој во период 10.12.2017 - 09.01.2018 и 17.01-29.01.2018 и 24.02-15.03.2018.

-Екстра попустот се комбинира со попустот за ран букинг.

-Туристичка такса- за возрасен на ден - 1 еур./ за дете до 11,99 - 0,50 еур.