Локација: Хотелот се наоѓа на 10 минути од центарот.

Општи информации: Хотелот поседува рецепција, лоби-бар, ресторан, традиционална бугарска меана, градина, конференциски сали, паркинг.

Сместување: Собите се опремени со сателитска ТВ, телефон, интернет, клима, сеф, мини-бар, бања со када, фен, тераса.

Услуга: Ноќевање со доручек/Полу пансион/All Inclusive.

Спорт и забава: СПА центар, внатрешен базен, сауна, парна бања, масажа, фитнес центар, процедури на лице и тело, екскурзии, риболов, планинарење, фризерски салон, детско катче.

 

***ЗИМА 2017/2018!

BANSKO SPA & HOLIDAYS HOTEL 4* HB/ALL

двокреветна стандард соба

(1+1/3/2+2)

01.12.

22.12.

23.12.

27.12.

28.12.

02.01.

03.01.

28.02.

01.03.

31.03.

п.п. двокреветна стандард соба  HB 21 33 56 31 21
еднокреветна стандард соба 32 49 83 47 32
двокреветна стандард соба 43 66 112 62 43
двокреветна стандард соба + додатно легло 57 88 151 84 57
1 возрасен + 1 дете  (00-6,99) 32 49 83 47 32
1 возрасен + 2 деца (00-6,99) 32 49 83 47 32
1 возрасен + 1 дете (07-13,99) 36 56 95 53 36
1 возрасен + 2 деца (07-13,99) 47 72 123 68 47
1 возрасен + 1 дете (07-13,99) + 1 дете (00-6,99) 36 56 95 53 36
2 возрасни + 1 дете (00-6,99) 43 66 112 62 43
2 возрасни + 2 деца (00-6,99) 53 82 139 78 53
2 возрасни + 1 дете (07-13,99) 53 82 139 78 53
2 возрасни + 2 деца (07-13,99) 64 98 167 93 64
2 возрасни + 1 дете (07-13,99)+ 1 дете (00-6,99) 53 82 139 78 53

двокреветна мансард соба

(1+1/2)

01.12

22.12

23.12

27.12

28.12

02.01

03.01

28.02

01.03

31.03

п.п. двокреветна мансард соба   HB 21 32 54 30 21
двокреветна мансард соба 41 64 107 61 41
1 возрасен + 1 дете (00-6,99) 41 64 107 61 41
1 возрасен + 1 дете (07-13,99) 41 64 107 61 41

фамилијарна соба

(2+3/3+1)

01.12

22.12

23.12

27.12

28.12

02.01

03.01

28.02

01.03

31.03

п.п. фамилијарна соба HB 27 39 62 37 27
2 возрасни + 3 деца (00-06,99) 81 116 185 110 81
2 возрасни + 3 деца (07-13,99) 95 135 215 129 95
2 возрасни + 1 дете (07-13,99) + 2 деца (00-06,99) 81 116 185 110 81
2 возрасни + 2 деца (07-13,99) + 1 дете (00-06,99) 81 116 185 110 81
3 возрасни + 1 дете (07-13,99) 86 123 197 118 86
3 возрасни + 1 дете (07-13,99) + 1 дете (00-6,99) 86 123 197 118 86

апартман 1 спална

(2/2+2/4)

01.12

22.12

23.12

27.12

28.12

02.01

03.01

28.02

01.03

31.03

п.п. апартман 1 спална  HB 35 47 69 44 35
апартман 1 спална (2) 69 93 139 89 69
апартман 1 спална + додатно легло (3) 93 126 187 120 93
апартман 1 спална + додатно легло (4) 117 158 236 151 117
2 возрасни + 1 дете (0-6,99) 69 93 139 89 93
2 возрасни + 1 дете (07-13,99) 86 116 173 111 116
2 возрасни + 2 деца (0-6,99) 86 116 173 111 86
2 возрасни + 2 деца (07-13,99) 104 140 208 133 104
3 возрасни + 1 дете (0-6,99) 93 126 187 120 93
3 возрасни + 1 дете (07-13,99) 110 149 222 142 110

двокреветна стандард соба

(1+1/3/2+2)

01.12

22.12

23.12

27.12

28.12

02.01

03.01

28.02

01.03

31.03

п.п. двокреветна стандард соба   ALL 27 39 / 36 27
еднокреветна стандард соба  40 59 / 54 40
двокреветна стандард соба  54 78 / 71 54
двокреветна стандард соба + додатно легло 73 106 / 96 73
1 возрасен + 1 дете (00-6,99) 40 59 / 54 40
1 возрасен + 2 деца (00-6,99) 40 59 / 54 40
1 возрасен + 1 дете (07-13,99) 46 66 / 61 46
1 возрасен + 2 деца (07-13,99) 59 86 / 78 59
1 возрасен + 1 дете (07-13,99)+ 1 дете (00-6,99) 46 66 / 61 46
2 возрасни + 1 дете (00-6,99) 54 78 / 71 54
2 возрасни + 2 деца (00-6,99) 68 98 / 89 68
2 возрасни + 1 дете (07-13,99) 68 98 / 89 68
2 возрасни  + 2 деца (07-13,99) 81 117 / 107 81
2 возрасни + 1 дете (07-13,99)+ 1 дете (00-6,99) 68 98 / 89 68

двокреветна мансард соба

(1+1/2)

01.12

22.12

23.12

27.12

28.12

02.01

03.01

28.02

01.03

 31.03

п.п. двокреветна мансард соба ALL 26 39 / 35 26
двокреветна мансард соба  53 77 / 70 53
1 возрасен + 1 дете (00-6,99) 53 77 / 70 53
1 возрасен + 1 дете (07-13,99) 53 77 / 70 53

фамилијарна соба

(2+3/3+1)

01.12

22.12

23.12

27.12

28.12

02.01

03.01

28.02

01.03

31.03

п.п. фамилијарна соба   ALL 33 45 / 41 33
2 возрасни + 3 деца (00-06,99) 98 135 / 124 98
2 возрасни + 3 деца (07-13,99) 115 157 / 145 115
2 возрасни + 1 дете (07-13,99) + 2 деца (00-06,99) 98 135 / 124 98
2 возрасни + 2 деца (07-13,99) + 1 дете (00-06,99) 98 135 / 124 98
3 возрасни + 1 дете (07-13,99) 105 144 / 132 105
3 возрасни + 1 дете (07-13,99) + 1 дете (00-6,99) 105 144 / 132 105

апартман 1 спална

(2/2+2/4)

01.12

22.12

23.12

27.12

28.12

02.01

03.01

28.02

01.03

31.03

п.п. апартман 1 спална  ALL 41 53 / 50 41
апартман 1 спална (2) 83 107 / 100 83
апартман 1 спална + додатно легло (3) 112 144 / 135 112
апартман 1 спална + додатно легло (4) 141 182 / 170 141
2 возрасни + 1 дете (0-6,99) 83 107 / 100 107
2 возрасни + 1 дете (07-13,99) 104 134 / 125 134
2 возрасни + 2 деца (0-6,99) 104 134 / 125 104
2 возрасни + 2 деца (07-13,99) 124 160 / 150 124
3 возрасни + 1 дете (0-6,99) 112 144 / 135 112
3 возрасни + 1 дете (07-13,99) 132 171 / 160 132

 

*ПОПУСТИ И ДОПЛАТИ:

-Новогодишна вечера (задолжително) - 75 евра за возрасен/ 37,50 евра за дете (4-13,99 г.)

-Божиќна вечера (не задолжителнo) - 30 евра за возрасен/ 15 евра за дете (4-13,99 г.)

-Туристичка такса- за возрасен на ден - 1 еур./ за дете до 11,99 - 0,50 еур.

*ALL - доручек, ручек со вклучени пијалоци (вода, сок, домашни алкохолни пијалоци, пиво, вино), попладневна ужина, сендвичи, овошје и вода, сок од 15.00 до 17.30 часот, вечера со вклучени пијалоци (вода, сок, домашни алкохолни пијалоци, пиво, вино). Ручекот може да се замени со сув пакет на барање.