ВИП - ВАУЧЕР

 

Во чекор со светскиот тренд, први и единствени, Ви нудиме можност за совршен поклон за одбележување на значајните моменти на вашите драги.

Изненадете ги со ВИП ВАУЧЕР - GIFT CARD, кој можат да го употребат за било кој од нашите аранжмани и бидете дел од радосниот момент на остварувањето на нивното патување од соништата.


Ваучери од: 500 ден. / 1000 ден. / 1500 ден. / 2000 ден. / 3000 ден. / 5000 ден.