КАЛИТЕА

       

Петок, 15.06.18

Недела, 24.06.18

Недела, 01.07.18

Недела, 08.07.18

Недела, 15.07.18

Недела, 22.07.18

Недела, 29.07.18

Четврток, 02.08.18

Недела, 05.08.18

Недела, 12.08.18

Недела, 19.08.18

Недела, 26.08.18

Вторник, 28.08.18

Недела, 02.09.18

Недела, 09.09.18

Недела, 16.09.18

       

 

ПАРАЛИА

       

Петок, 15.06.18

Недела, 17.06.18

Недела, 08.07.18

Недела, 15.07.18

Недела, 22.07.18

Недела, 29.07.18

Четврток, 02.08.18

Недела, 12.08.18

Недела, 19.08.18

Недела, 26.08.18

Вторник, 28.08.18

       

 

ПЕРЕА

       

Петок, 15.06.18

Сабота, 16.06.18

Сабота, 23.06.18

Сабота, 30.06.18

Сабота, 07.07.18

Сабота, 14.07.18

Сабота, 21.07.18

Сабота, 28.07.18

Четврток, 02.08.18

Сабота, 04.08.18

Сабота, 11.08.18

Сабота, 18.08.18

Сабота, 25.08.18

Вторник, 28.08.18

Сабота, 01.09.18

Сабота, 08.09.18

       

 

САНИ БИЧ

       

Петок, 15.06.18

Недела, 24.06.18

Недела, 01.07.18

Недела, 08.07.18

Недела, 15.07.18

Недела, 22.07.18

Недела, 29.07.18

Четврток, 02.08.18

Недела, 05.08.18

Недела, 12.08.18

Недела, 19.08.18

Недела, 26.08.18

Вторник, 28.08.18

Недела, 02.09.18

Недела, 09.09.18

Недела, 16.09.18

       

 

ОЛИМПИК БИЧ

       

Петок, 15.06.18

Недела, 17.06.18

Недела, 08.07.18

Недела, 15.07.18

Недела, 22.07.18

Недела, 29.07.18

Четврток, 02.08.18

Недела, 12.08.18

Недела, 19.08.18

Недела, 26.08.18

Недела, 16.09.18

       

 

НИКИТИ

       

Сабота, 07.07.18

Сабота, 21.07.18

Сабота, 11.08.18

Сабота, 25.08.18

 

 

НЕА ФЛОГИТА

       

Сабота, 14.07.18

Сабота, 04.08.18

Сабота, 18.08.18

   

 

Поаѓање од Битола во утринските часови, враќање после осум часа од моментот на пристигнување...

Во цената е вклучено: Автобуски превоз + еколошка такса

 

Калитеа 800 денари

Сани бич 800 денари

Никити 850 денари

Неа Флогита 700 денари

Паралиа 600 денари

Олимпик бич 600 денари

Переа 550 денари

Солун 550 денари (секоја Сабота)