1 ден (вторник – 28.08.2018): БИТОЛА – остров ТАСОС (Лименарија)

Поаѓање од Битола во раните утрински часови. Со кратка пауза во ЛИДЛ во билзина на Врасна патувањето продолжува према пристаништето Керамоти. Качување на брод и пристигнување на ТАСОС. Патувањето продолжува уште 25 минути и сместување во студија и апартмани. Слободно време за индивидуални активности. Ноќевање.

 

2 ден (среда – 29.08.2018): Лименарија 

Слободно време за индивидуални активности и уживање на долгата и широка песочна плажа.Ноќевање.

 

3 ден (четврток - 30.08.2018): Лименарија

Факултативна можност за крстарење околу островот на сирените. Во попладневните часови слободно време и уживање на широката плажа. Ноќевање.

 

4 ден (петок – 31.08.2018): Лименарија 

Слободно време за уживање на долгата и широка песочна плажа. Вечерта можност за организирана Грчка вечера (факултативно). Ноќевање.

 

5 ден (сабота - 01.09.2018): Лименарија

Напуштање на собите во 09:00 часот. Поаѓање за Битола во 12:00 час. попатна пауза во стариот град КАВАЛА. Во попладневните часови поаѓање за Битола и пристигнување во Битола во доцните вечерни часови.

 

цена на аранжманот: 6.590,оо денари

 

-          1 дете од 2-5 години со 2 возрасни, во 1/2 студио – 1.000,00 денари 

-          1 дете од 2-12 години со 2 возрасни, во 1/3 студио – 2.590,00 денари

-          2 дете од 2-5 години со 2 возрасни, во 1/3 студио – БЕСПЛАТНО

-          3 возрасен во 1/3 студио – 2.590,00 денари

-          1 дете од 2-5 години со 3 возрасни, во 1/3 студио – БЕСПЛАТНО

-          3 и 4 возрасен во апартман – 2.590,00 денари

-          1 и 2 дете од 2-12 години со 2 возрасни во апартман – 1.000,00 денари

-          1 дете од 5-12 години со 3 возрасни во апартман – 1.000,00 денари

-          2 дете од 2-5 години со 3 возрасни во апартман – БЕСПЛАТНО

-          1 дете од 2 до 5 години со 4 возрасни во апартман – БЕСПЛАТНО

 

Начин на плаќање:

 30 % од износот при резервација. Остатокот од износот до поаѓање.

 

Цената на аранжманот вклучува:

  • автобуски превоз на горенаведената релација
  • 5 ноќевања во студија или апартмани
  • организација, водство и реализација на аранжманот

 

Цената на аранжманот не вклучува:

  • Патничко осигурување

 

Забелешка:

  • За аранжман со сопствен превоз важат истите цени.

 

Со оваа програма важат Општите услови на т.а. ТЕО ТРАВЕЛ и СКТМ