РОМАНИЈА

МЕТЕОРИ

 • Автобуски превоз
 • Посета на манастирот Свето Преображение
 • Посета на работилницата на икони
 • Факултативен ручек вo Kaламбака
 
Повеќе

ЛУТРАКИ

 • Автобуски превоз
 • Посета на Лутраки
 • Можност за посета на спа-центар
 • Посета на Воден и Воденските водопади
 
Повеќе

ИСТАНБУЛ

 • Автобуски превоз
 • Крстарење по Босфор
 • Посета на Аја Софија и Топ Капи Палатата
 • 2-НП во хотел со 3*
 • Посета на Sapphire Seyir Terasi
 • Крстарење по Босфор
 
Повеќе

30 - ТИ МАЈ СОЛУН

a

Топ понуди

"Last minute" аранжмани

summer sale